Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
Interieur hoofdkantoor IntecSEA Delft Interieur hoofdkantoor IntecSEA Delft Interieur hoofdkantoor IntecSEA Delft Interieur hoofdkantoor IntecSEA Delft Interieur hoofdkantoor IntecSEA Delft Interieur hoofdkantoor IntecSEA Delft

Interieur hoofdkantoor IntecSEA Delft

Voor ingenieursbureau INTECSEA in Delft heeft Persoonlijke Ruimte de aanhuurbegeleiding, bouwbegeleiding en het interieurontwerp  van 1500 m2 kantoorruimte in het duurzaam gerenoveerde kantoorcomplex Whitepark in Delft verzorgd.

Het is hoogwaardige kantoorruimte geworden, met verschillende type werkplekken: 2- en 4- persoons kantoren, werkplekken in de open ruimtes, badend in het licht op de hoeken van het pand, en werkplekken in de beschutte flexruimtes in de middenzone.

De mensen van het projectteam, die hier werkzaam zijn, komen uit alle delen van de wereld. Een goed lunchrestaurant met eigen keuken, diverse type vergaderruimtes en ruime pantries met espressobar zijn een must. Voor de Italianen is betere koffie  trouwens nog wel een puntje…….

 

 

Opdrachtgever Intecsea: ”Behalve het interieurontwerp voor PW6 heeft zij ook de bouwkundige aanhuurbegeleiding gedaan. Wij hadden Jones Lang Lasalle als makelaar, en zij zat daar namens ons bij om kandidaatpanden te inspecteren en technische input in het huurcontract te geven. Dit in de eerste plaats voor technische aspecten zoals ventilatie, koeling, en akoestiek, maar ook een inschatting of potentiele panden ook werkelijk pasten bij de manier waarop wij ze wilden gebruiken.”

www.persoonlijkeruimte.nl