Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
Een woning voor het leven Een woning voor het leven Een woning voor het leven Een woning voor het leven Een woning voor het leven Een woning voor het leven

Een woning voor het leven

“Verander onze woning zo, dat we nu meer ruimte krijgen voor visite en kleinkinderen en later, mochten we slecht ter been raken, in deze heerlijke woning kunnen blijven wonen”.

Een vraag naar flexibiliteit en levensloop-bestendigheid. Om in de toe-komst alleen de begane grond van de woning te kunnen gebrui-ken hebben we een rolstoeltoe-gankelijke slaapkamer en badkamer toegevoegd. Een extra eetkamer aan de woonkamer zorgt voor afstand tot de nieuwe prive-vertrekken en voor een veel directer contact met de tuin.

Je kunt de brede tuindeuren van de volledig glazen gevel openschuiven en je zit buiten. Een groot daklicht brengt direct licht tussen de woonkamer en de nieuwe tuinkamer, en ook de keuken, voorheen een donkere inpandige ruimte, krijgt licht en uitzicht.

De uitbouw krijgt een dak van planten, wat het hemelwater langer vast houdt, de opwarming van het dak in de zomer beperkt en waardoor de schitterende tuin er nog meer groen oppervlak bij krijgt.

 

www.persoonlijkeruimte.nl